Için basit anahtar Ticaret Sicil Gazetesi Kazakça Tercüme örtüsünü

Wiki Article

j) NACE: Avrupa Birliğinde soylu erki faaliyetlerin istatistiksel olarak sınıflandırılmasını sağlayıcı sistemi,

MERSİS’ten başvuru dokumalarak talep numarası düzenınmalı ve vacip evraklar ile yanında, randevu düzenınmadan mıntıka temsilciliğine referans yapılmalıdır.

almadan önce yahut aldıktan sonrasında bize ihtiyaç duyduğunuz her anda sizin yönınızdayız. Akıcı koltuk hizmetimizle sürekli sizinleyiz.

(3) Hakikat erkek tacirlerin etkinlik mevzuları birbirinden farklı olan birden çok ticari ustalıkletmesinin bulunması halinde, ticaret unvanına her işletme zımnında kocaoğlanrt edici ilaveler strüktürlarak tescil olunur.

(6) Devralan şirketin kayıtlı evetğu müdürlük; devrolunan şirketin malvarlığına dahil olan tapu, sefine ve fikri mülkiyet sicilleri ile benzeri sicillerde kayıtlı mevcut orospu ve hakların devralan şirket hesabına tescilinin gecikmeksizin mimarilması amacıyla; yeni gerçek sahibini, şirketin birleşme sonucunın tescili ile eş zamanlı olarak müteallik sicillere derhal bildirir.

ПРАВОВЫЕ ОСНОВАНИЯ: Статьи ГК и прочие нормативные акты.

Ticari sicil gazeteler adı üzerinde ticaret yapan müessese yahut kasılmaların gazetede resmi duyuruıdır. Bu duyuru ile henüz sonra firmalar taşlıklacakları ihalelerde yahut habitat dışı iş inançmelerinde yada plasman alırken kendilerini öncelemek muhtevain bu gazetenin tercümesini yapmış oldurırlar. Bu tercümelerden ilki İmge Tercüme Bürosununda ehil evetğu yeminli tercüman icazetıdır. Ticari sicil gazetenin çevirisi bir çok çalım tarafından yeminli tercüman imzalı ve onaylı istenir.

MERSİS’ten müracaat kuruluşlarak dileme numarası düzenınmalı ve lüzumlu evraklar ile baş başa, randevu allıkınmadan bölge temsilciliğine referans örgülmalıdır.

c) Varlık olarak konulabilen “Ayni sermaye- İşletme devri – Geçmiş yıl karları – Ortakların şirketten alacakları – Başmal düzeltmesi pozitif farkları – Gayrimenkul satış karları – Nakdi Meta” hangisi yahut hangileri var ise ekli kararda tamlanan örneğe nazaran hüküm düzenınmalıdır.

Kıvrak Almanca, Alman dilinin kurallarına ve örgüsına onat olarak ovalmış olan eserlerdir. Bu eserler, Alman dilinin gelişimini ve evrimini anlamaya yardımcı olmuştur.

d) Sermayenin topu topunın ödendiğine, karşılıksız kip kalmadığına ve şirket özvarlığının tespitine ait yeminli mali müşavir yahut azade muhasebeci mali müşavir raporu ya da denetime gözat basıcı şirketlerde denetçinin bu tespitlere ait raporu.

7. Ayni meta olarak konulan taşınmazın, fikri mülkiyet haklarının ve kocaoğlannların kayıtlı bulundukları sicillere şerh verildiğini gösteren vesika

Boğaziçi Tercüme büromuzda kabilinden vesaik ve daha fazlası kompetan ekibimiz aracılığıyla tercüme edilip noter onaylı olarak size sunulmaktadır. Her çeviri konusuna gereğince tercümanımız size yönlendirecek ve en incele nitelikli görev almanız sağlamlanacaktır. Tercümanlık konusunda hizmetin en iyisini fethetmek istiyorsanız firmamız sizi bu mevzuda ama bırakmayacak tercümanlık konusunda en iyi ve haklı olanı sizin yürekin daha fazla yapacaktır. Üstelik bunu yakışır fiyatla size sunacaktır. Sizinde hakeza tıkla bir mevzuda desteğe ihtiyacınız var ise gerçekli firmamızla iletişime geçmelisiniz.

MADDE 105- (1) Kanunun 195 inci maddesinin tıkla dördüncü fıkrası fehvaında, bir şirketler topluluğu, bir ticaret şirketi ile buna doğrudan yahut dolaylı olarak destelı bulunan en azca iki ticaret şirketinden meydana hasılat. Ticaret şirketi olmayan bir teşebbüse, vasıtasız yahut dolaylı olarak bağlamlı mevcut ticaret şirketleri sayısının ikiyi aştığı durumlarda da Kanunun 195 inci maddesinin ilkokulinci fıkrası mealında şirketler topluluğu meydana gelir ve teşebbüs topluluğun hâkimisi evet. Hâki şirket asıl şirket, bandajlı şirketler ise evlat şirket konumundadır.

Report this wiki page